Studentenreisproduct Tweede Kerstdag 2020

KerstbalIs mijn studentenreisproduct geldig op Tweede Kerstdag 2020? Lees hier of je abonnement geldig is tijdens de kerstdagen.

Reis alleen indien noodzakelijk

Volg de regels van de rijksoverheid met betrekking tot het gebruik van het openbaar vervoer. Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen. Het openbaar vervoer is alleen voor noodzakelijke reizen. Als je het openbaar vervoer gebruikt dien je onder meer een mondkapje te dragen in de trein, bus of tram, op het perron en in het station. Ook moet je 1,5 meter afstand houden en zoveel mogelijk buiten de spits reizen. Een overzicht van de geldende regels vind je hier.

Tweede Kerstdag 2020

Tweede Kerstdag valt op zaterdag 26 december 2020. Tweede Kerstdag is meestal een vrije dag. Omdat Tweede Kerstdag een feestdag is gelden er speciale regels voor het studentenreisproduct.

Week OV studentenkaart Tweede Kerstdag 2020

Op Tweede Kerstdag is de week OV studentenkaart niet geldig, waardoor studenten die in het bezit zijn van een week OV moeten betalen voor hun reis. Studenten met een weekabonnement reizen daarom met 40% korting bij treinreizen en 34% korting bij het stads- en streekvervoer. Het is verstandig om hier rekening mee te houden en het saldo van je OV-chipkaart op tijd op te laden.

Tweede Kerstdag 2020

Hoe zit het met je OV-chipkaart op Eerste Kerstdag 2020? Dat lees je hier!