Studentenreisproduct Eerste Pinksterdag 2020

Kan je gratis reizen met je studentenreisproduct op Eerste Pinksterdag 2020? Dat lees je hier.

Gratis reizen met weekend OV studentenkaart

Met je weekend studentenreisproduct kan je gratis reizen op Eerste Pinksterdag 2019. Eerste en Tweede Pinksterdag zijn officiële feestdagen in Nederland waarop het studentenreisproduct alleen voor weekendstudenten geldig is.

Reizen op saldo met je week OV ov-chipkaart op Eerste Pinksterdag 2020

Heb je een weekabonnement op je OV-chipkaart, dan reis je op saldo. Zorg dus voor voldoende saldo op je OV-chipkaart voor je op reis gaat.

Eerste Pinksterdag 2020

Eerste Pinksterdag valt dit jaar op 9 juni, een zondag. Christenen herdenken tijdens Pinksteren dat de Heilige Geest  uit de hemel neerdaalde en de apostelen en een aantal andere gelovigen verschillende talen liet spreken.

OV-chipkaart geldig op Tweede Pinksterdag 2020?

Of je studentenreisproduct op Tweede Pinksterdag 2020 geldig is lees je hier.

Corona

Gelet op de coronacrisis is het natuurlijk de vraag of je wel gaat reizen op Bevrijdingsdag, aangezien vervoerders, zoals de NS, de dienstregeling ingrijpend hebben aangepast en het openbare leven grotendeels stil ligt. Kijk voor je op reis gaat daarom tijdig op de reisplanner van de vervoerder waarmee je gaat reizen. Reis alleen als het echt moet en houdt minimaal 1,5 meter afstand van andere reizigers.

OV-chipkaart kalender

Benieuwd wanneer er nog meer feestdagen zijn waar er bijzondere regels gelden voor je OV? Kijk dan in onze OV-chipkaart kalender.