Studentenreisproduct Eerste Paasdag 2020

Reis je gratis op Eerste Paasdag 2020 met je studentenreisproduct? Dat ligt eraan of je een week of een weekendabonnement hebt op je studenten OV-chipkaart. Eerste Paasdag valt in 2020 op 12 april 2020.

Pasen

Tijdens pasen vieren Christenen dat Jezus is opgestaan uit de dood.

Weekabonnement studentenreisproduct Eerste Paasdag 2020

Is je week studenten OV-chipkaart geldig op Eerste Paasdag 2020? Als je een weekabonnement hebt kan je niet gratis reizen op Eerste Paasdag. Je zal dus saldo moeten opladen op je OV-chipkaart als je wil reizen op deze feestdag. Je reist wel met korting.

Weekendabonnement studentenreisproduct Eerste Paasdag 2020

Met een weekendabonnement kan je wel gratis reizen op Eerste Paasdag. Je hoeft dus geen saldo op je OV-chipkaart te laden om op deze feestdag gratis te kunnen reizen.

Tweede Paasdag 2020

Is je studenten OV geldig op Tweede Paasdag 2020? Klik hier voor meer informatie.

Corona

Gelet op de coronacrisis is het natuurlijk de vraag of je wel gaat reizen op Tweede Paasdag, aangezien vervoerders, zoals de NS, de dienstregeling ingrijpend hebben aangepast en het openbare leven grotendeels stil ligt. Kijk voor je op reis gaat daarom tijdig op de reisplanner van de vervoerder waarmee je gaat reizen. Reis alleen als het echt moet en houdt minimaal 1,5 meter afstand van andere reizigers.