Studenten OV Nieuwjaarsdag 2020

Is je studenten reisproduct op je OV-chipkaart geldig op Nieuwjaarsdag 2020? Dat lees je hier.

Week studenten OV Nieuwjaarsdag 2020

Oud en Nieuw zijn de mooiste dagen van het jaar. Veel mensen gaan bij Oud en Nieuw op reis naar hun familie en vrienden. Je komt op Oudjaarsdag aan en gaat op Nieuwjaarsdag weer naar huis. Of je blijft nog even hangen. Kan je op deze dagen gratis reizen met je studenten OV-chipkaart? Als je een week studenten OV-chipkaart hebt kan je met je reisproduct op Nieuwjaarsdag niet gratis reizen. Nieuwjaarsdag is een feestdag waarop je met korting kunt reizen met je week OV-chipkaart. Zorg er daarom voor dat je als je met het OV wil gaan reizen op nieuwjaarsdag je voldoende saldo op je OV-chipkaart hebt staan. Laad desnoods je saldo op bij een OV-chipkaart oplaadpunt.

Klaar voor de feestdagen?

Moet je nog inkopen doen voor de feestdagen? Bestel dan bij bol.com.

Weekend studenten OV Nieuwjaarsdag 2020

Studenten met een weekend OV studentenkaart en dus een weekend reisproduct kunnen wel gratis reizen op Nieuwjaarsdag 2020. De weekend studenten OV is namelijk gewoon geldig op feestdagen en dus ook op Nieuwjaarsdag. Je hoeft dus als student met een weekend OV-chipkaart niet je OV-chipkaart op te laden om te kunnen reizen op nieuwjaarsdag.

Andere feestdagen en vakanties en studenten OV-chipkaart

Ben je benieuwd wanneer er nog meer speciale regels gelden voor je OV studentenkaart? Aan de rechterkant van de website vind je antwoord op de vraag of je studenten OV-chipkaart vandaag geldig is en wanneer de feestdagen en vakanties van 2020 zijn. Je kunt ook altijd op de OV-chipkaart kalender kijken of je ov-chipkaart op een bepaalde dag geldig is.