Storing OV

Voor je gaat reizen met het OV is het handig om te controleren of het OV last heeft van een storing. Storingen in het OV zijn er hinderlijk en het is daarom handig om hier voor je gaat reizen al rekening mee te houden indien mogelijk. Door een OV storing loopt je reis al gauw veel vertraging op.. Waar kan je zien of er een OV storing is?

Storing Arriva en Aquabus

OV storingen van Arriva en Aquabus kan je hier lezen.

Storing Breng

Of Breng een OV storing heeft kan je lezen op de Breng website, onder het kopje actueel.

Storing Connexxion

Heeft Connexxion een storing? Of er een OV storing is bij Connexxion lees je hier onder het kopje actueel.

Storing EBS

Of EBS last heeft van OV storingen kan je lezen op de EBS website, onder het kopje actueel.

Storing GVB

Heeft de GVB last van een OV storing? Of er een storing is bij de GVB lees je op de GVB website.

Storing GVU

Heeft de GVU last van een OV storing? Storingen en vertragingen van de GVU kan je hier vinden.

Storing HTM

Is er een HTM storing? HTM rijdt met trams, bussen en met de randstadrail. Op de HTM website kan je controleren of er een storing is.

randstadrail

Storing NS

Heeft de NS een storing? Daar kan je op verschillende manieren achter komen. Als je nog thuis bent kan je naar http://www.ns.nl/storingen gaan om te controleren of er een storing is op het OV traject waariver je gaat reizen. Ben je al onderweg en wil je controleren of er een storing is? In dat geval kan je de NS app voor Android of iOS gebruiken om actuele reisinformatie te checken.

Storing Qbuzz

Heeft Qbuzz last van een storing? Of er OV storingen zijn bij Qbuz lees je onder het kopje actuele wijzigingen van de betreffende regio op de website van Qbuzz.

Storing RET

Heeft de RET een OV storing? Meer informatie over RET OV storingen kan je hier vinden.

Storing Syntus

Ook Syntus heeft wel eens last van OV storingen. Of dat het geval is kan je lezen op de website van Syntus. Syntus is onderverdeeld in drie regio’s: Syntus Overijssel, Syntus West-Twente en Syntus Gelderland. Syntus rijdt ook met treinen.

Storing Veolia

Gaat je reizen met Veolia en wil je weten of er een OV storing is bij Veolia? Of er een storing is met het OV van Veolia kan je hier lezen.