OV geldig 2020

Wanneer is mijn OV geldig in 2020? Dat is een vraag die veel studenten stellen, omdat het nu eenmaal lastig is om duidelijke informatie te vinden over de geldigheid van je OV in 2020. Gelukkig kan je op OV-chipkaartgeldig op een duidelijke, overzichtelijke wijze zien wanneer je OV geldig is in 2020.

Week of weekend studenten OV-chipkaart?

Om te weten wanneer je OV geldig is in 2020 is het van belang of je een week- of een weekendabonnement hebt op je OV studentenkaart. Uiteraard is een week OV doordeweeks geldig en een weekend OV in het weekend, maar hoe zit het op feestdagen en in vakanties? Op feestdagen en in vakanties is meestal alleen de weekend OV studentenkaart geldig. Studenten met een week OV studentenkaart reizen dan op saldo met korting.

Feestdagen en vakanties OV studentenkaart 2020

Wanneer zijn de feestdagen en vakanties dan in 2020? Dat kan je eenvoudig controleren bij ‘Is mijn OV studentenkaart geldig 2020’. Ook kan je aan de rechterzijde van de website zien of je OV-chipkaart vandaag geldig is en wanneer de feestdagen en vakanties zijn. Wil je overzichtelijk zien of je over een paar dagen, een paar weken of zelfs een paar maanden gratis met het OV kunt reizen? Kijk dan op onze handige OV-chipkaart kalender!

Klaar voor de feestdagen?

Moet je nog inkopen doen voor de feestdagen? Bestel dan bij bol.com.