zomervakantie

Op 16 augustus is het OV-chipkaart weekabonnement weer geldig

Vanaf 16 augustus om 4:00 kunnen studenten weer gratis reizen met hun week studentenreisproduct. Dit is het einde van de zomerperiode die geldt van 16 juli tot en met 16 augustus. Weekstudenten hoeven dus vanaf 16 augustus niet meer op saldo te reizen. Voor studenten met een weekend reisproduct verandert er niets. Studenten met een weekendproduct reizen doordeweeks altijd op saldo, ook in de zomervakantie.

Vanaf 16 juli betalen voor reizen met week OV studentenkaart

Morgen 16 juli vanaf 4.00 ’s  ochtends gaat de zomervakantie officieel in voor het studentenreisproduct. Hierdoor reis je niet meer gratis met je week OV ov-chipkaart. Wel reis je met korting tijdens de zomervakantie. Voor de weekend OV-chipkaarthouders verandert er niets. Zij kunnen nog steeds gratis reizen in de weekenden, maar reizen doordeweeks met korting.

Zorg voor voldoende saldo

Week studenten OV-Chipkaart op 16 augustus weer geldig

Studenten met een week OV kunnen morgen weer gratis reizen met hun studentenreisproduct. Op 16 augustus 4:00 uur om precies te zijn. Je hoeft dan dus niet meer op saldo te reizen met je weekabonnenement. Voor studenten met een weekendabonnement verandert er niets, omdat die ook in de zomervakantie gratis in het weekend kunnen reizen.

Vanaf 16 augustus geen vakantie meer

Let op, vanaf 16 augustus 4.00 uur is de zomervakantie afgelopen. Hierdoor gelden dan de normale regels weer met betrekking tot het wel of niet gratis reizen met je studenten OV-chipkaart.

Ben je weekstudent ? In dat geval reis je doordeweeks gratis en in het weekend op saldo. Ben je een weekendstudent, dan verandert er niets.

Vanaf morgen weer gratis reizen met week OV studentenkaart

Vanaf 16 augustus kunnen weekstudenten weer gratis reizen op doordeweekse dagen met hun week studenten OV-chipkaart. De zomervakantie is dan afgelopen voor de OV-chipkaart. Om precies te zijn kan je morgen vanaf 4.00 uur weer gratis reizen met je week OV. Voor weekendstudenten verandert er niets, want die konden in de vakantie nog steeds gratis reizen in het weekend.

Vanaf 16 juli reizen met korting met de week OV studentenkaart

Morgen 16 juli vanaf 4.00 ’s  ochtends gaat de zomervakantie officieel in. Hierdoor is de week OV studentenkaart niet meer geldig en reis je op saldo. Voor de weekend OV-chipkaarthouders verandert er niets. Zij kunnen nog steeds gratis reizen in de weekenden, maar reizen doordeweeks met korting. In de zomer reizen weekstudenten ook met korting in de zomervakantie.

16 juli zomervakantie OV studentenkaart

Studenten opgelet! Over één week is je week OV studentenkaart niet meer geldig tot 16 augustus 4 uur 2012. Het is dan namelijk zomervakantie 2012, waardoor je alleen nog maar met een weekend studenten OV-chipkaart gratis kunt reizen.