werkzaamheden

Lijmdamp station Arnhem maakt mensen ziek

Door werkzaamheden aan het plafond beneden station Arnhem Centraal is lijmdamp ontstaan en zijn acht mensen ziek geworden. Dit betroffen winkelmedewerkers, die lijmdamp naar binnen gekregen hadden vanuit het magazijn. Door de lijmdamp ontstond een merkwaardige geur in de tunnel en werden winkels gesloten.

Inmiddels zijn de acht winkelmedewerkers onderzocht en is gebleken dat ze niets opgelopen hebben en gezond zijn. Alle winkels zijn ook weer geopend. 

Tot en met maart minder treinen naar Den Haag

De herstelwerkzaamheden aan het spoor bij Den Haag wegens kapotte wissels duren t/m 2 maart 2014, waardoor er minder treinen rijden van en naar Den Haag. In het weekend rijden de treinen wel normaal volgens de NS, omdat het dan minder druk is op het spoor.

Aangetaste trajecten

De trajecten waar minder treinen rijden zijn Den Haag Centraal - Utrecht Centraal en Den Haag Centraal - Gouda Goverwelle.

Werkzaamheden aan het spoor in oktober

In oktober wordt er veel aan het spoor gewerkt door ProRail. Normaal gebeurt dit meestal ’s nachts en in het weekend, maar in oktober zal er ook overdag worden gewerkt op doordeweeksedagen. Door de werkzaamheden zal je extra reistijd in acht moeten nemen, omdat er meer zal moeten worden overgestapt. De reistijd zal minimaal 30 minuten zijn volgens de NS. Hieronder een overzicht van de desbetreffende dagen.