ov-chipkaart geldig

Op 16 juli begint de zomervakantie en is de week ov-chipkaart niet geldig

Op 16 juli begint de zomervakantie. Dit heeft consequenties voor de geldigheid van je studenten OV-chipkaart.

Is je OV-chipkaart geldig op kerstavond?

Morgen is het kerstavond 2013. Kan je gratis reizen met je studenten OV-chipkaart? Dat hangt van het type studentenreisproduct af dat je op je OV-chipkaart hebt staan. Kerstavond is geen speciale feestdag, dus de normale regels blijven gelden voor je OV-chipkaart.

Zomervakantie en je OV-chipkaart

Vanaf dinsdag 16 juli is het zomervakantie 2013 en gelden er andere regels voor je OV studentenkaart. De week OV studentenkaart is niet geldig in de zomervakantie.

Week studenten OV-chipkaart zomervakantie

Als je een week studenten OV-chipkaart hebt ken je in de zomervakantie niet gratis reizen. Je zal ervoor moeten zorgen dat je voldoende saldo hebt op je OV-chipkaart als je wil gaan reizen met het OV. Je kunt ook (trein)kaartjes kopen. Je week studenten OV-chipkaart zorgt wel voor korting bij het reizen met het OV.

OV-chipkaart geldig dodenherdenking

Is mijn OV-chipkaart geldig bij de dodenherdenking van 4 mei? Veel studenten vragen zich dat waarschijnlijk af.

Is mijn OV studentenkaart geldig tijdens de kerstvakantie?

Is mijn OV studentenkaart geldig tijdens de kerstvakantie? Deze vraag zal je jezelf als student vast wel eens gesteld hebben. Je wilt immers niet een trein missen omdat je te weinig saldo op je OV-chipkaart hebt staan. Als je weet of je gratis kunt reizen, kan je van te voren maatregelen nemen.

16 juli zomervakantie OV studentenkaart

Studenten opgelet! Over één week is je week OV studentenkaart niet meer geldig tot 16 augustus 4 uur 2012. Het is dan namelijk zomervakantie 2012, waardoor je alleen nog maar met een weekend studenten OV-chipkaart gratis kunt reizen.

Week OV studentenkaart in vakantie niet geldig

Over iets meer dan een maand is je week OV studentenkaart een maand lang niet meer geldig. Het is dan zomervakantie, waardoor alleen studenten met een weekend studenten OV-chipkaart gratis kunnen reizen.