dienstregeling

Nieuwe NS dienstregeling per 10 december 2017

De NS rijdt vanaf 10 december met een nieuwe dienstregeling. In grote lijnen zorgt de dienstregeling volgens de NS voor meer treinen, een kortere reistijd, minder overstappen en minder lang wachten op het station.

NS past morgen dienstregeling aan wegens storm

De NS zal morgen een aangepaste dienstregeling hanteren wegens de verwachte zware storm. Hierdoor rijden er landelijk minder treinen. Op veel trajecten zal er in plaats van per kwartier morgen per half uur een trein rijden. Soms komt er een extra overstap.

Spoor Teuge hersteld

Sinds vanmiddag rijden de treinen tussen Deventer en Apeldoorn weer volgens de normale dienstregeling. Afgelopen weekend vond een botsing tussen een trein en een auto plaats in Teuge, waardoor de trein ontspoorde. Spoorwerkers zijn inmiddels klaar met hun herstelwerkzaamheden. NS adviseert reizigers om voor hun reis de reisplanner te checken.  

Bron: nu.nl

Morgen weer normale dienstregeling NS

Morgen reist de NS weer met een normale dienstregeling. Wel kunnen herstelwerkzaamheden op sommige trajecten voor vertragingen zorgen. Ook zullen sommige treinen te kort zijn, omdat sommige treinen op verschillende plaatsen in het land staan. Het herfstweer kan ook voor problemen zorgen. De NS raadt aan om nog steeds de NS reisplanner te raadplegen voor je reis.