dienstregeling

NS rijdt vanaf zaterdag 21 maart met speciale dienstregeling wegens uitbraak coronavirus

NS en ProRail hebben aangegeven dat zij met een zogenoemde “speciale basisdienstregeling” gaat rijden vanaf zaterdag 21 maart. De NS geeft hiervoor als reden dat zij Nederland tijdens de uitbraak van het coronavirus bereikbaar wil houden en daardoor zorgvuldig met de inzet van hun medewerkers moet omgaan. Het aantal ziekmeldingen stijgt, waardoor de NS genoodzaakt is om ritten te schrappen. Ook willen ProRail en de NS niet meer mensen inzetten dan nodig. De speciale dienstregeling heeft de volgende gevolgen:

Spoor Teuge hersteld

Sinds vanmiddag rijden de treinen tussen Deventer en Apeldoorn weer volgens de normale dienstregeling. Afgelopen weekend vond een botsing tussen een trein en een auto plaats in Teuge, waardoor de trein ontspoorde. Spoorwerkers zijn inmiddels klaar met hun herstelwerkzaamheden. NS adviseert reizigers om voor hun reis de reisplanner te checken.  

Bron: nu.nl

Morgen weer normale dienstregeling NS

Morgen reist de NS weer met een normale dienstregeling. Wel kunnen herstelwerkzaamheden op sommige trajecten voor vertragingen zorgen. Ook zullen sommige treinen te kort zijn, omdat sommige treinen op verschillende plaatsen in het land staan. Het herfstweer kan ook voor problemen zorgen. De NS raadt aan om nog steeds de NS reisplanner te raadplegen voor je reis.