aangepaste dienstregeling

Ook maandag 11 december aangepaste dienstregeling NS

Vanwege het winterse weer rijdt de NS ook maandag 11 december 2017 met een aangepaste dienstregeling. Met name in de middag wordt veel sneeuw en overlast verwacht en tijdens de avondspits zal de hinder voor reizigers groot zijn. Door de aangepaste dienstregeling rijden er minder treinen dan op een gewone werkdag en moet er meer worden overgestapt. De NS adviseert reizigers om het weerbericht goed in de gaten houdt en reisplanners te raadplegen voor vertrek. 

Bron: NS.nl

Aangepaste dienstregeling NS maandag 28 oktober

Op maandag 28 oktober rijdt de NS met een aangepaste dienstregeling vanwege de verwachte storm en overige weersomstandigheden. Op veel trajecten rijden treinen eens in het half uur in plaats van eens in het kwartier, waardoor je reis dus langer kan duren. Ook moet er soms meer worden overgestapt. Volgens de NS kunnen opstoppingen beter worden voorkomen door het inzetten van minder treinen.

Aangepaste dienstregeling NS maandag 21 januari

Door de grote sneeuwval en de aanhoudende vorst rijdt de NS op maandag 21 januari net zoals vandaag met een aangepaste dienstregeling. In de nacht van zondag op maandag zal er nog meer sneeuw vallen. Door de aangepaste dienstregeling rijden er minder treinen op bepaalde trajecten. Hierdoor kan de NS uitval en storingen beter opvangen. Houdt  rekening met een langere reistijd en uitval van treinen. Het is verstandig om voor je gaat rijden de NS site te bekijken om zo de meeste zekerheid te krijgen over je route.